*Kaupallinen yhteistyö Lohilo Suomi

Noudatan luonnollisestikin pääasiassa varsin terveellista ruokavaliota, mutta mielestäni tasapainoiseen elämään kuuluu myös herkuttelu. En useinkaan herkuttele viikolla (jos ei nyt pakosti tee mieli jotain tiettyä), mutta viikoloppuisin saatan toisinaan ostaa jotain pientä hyvää. Nyt tosin olen löytänyt sellaisen tuotteen, joka sopii helposti arkiherkutteluun, palkkariksi ja vaikka välipalaksi! Taisin syödä tätä muutama päivä sitten ruoaksikin banaanilettujen kanssa 😀

Lähden kokeilemaan helposti erilaisia ruokatrendejä ja olen varsinkin herkkujen suhteen todella avoin. Välillä kokeiluni menevät aivan suohon ja välillä ne ovat menestyksiä, jotka tulevat jäädäkseen. Yksi tällainen onnistunut kokeilu on Lohilo-proteiinijäätelöt. Olin kuullut etukäteen useita hehkutuksia Lohilosta, mutta en yleensä usko niitä ennen kuin pääsen itse maistamaan. Välillä tulee vastaan muiden kehumia proteiiniherkkuja, jotka maistuvat aika kuralta. Siitä tulee pakostakin varsin kriittiseksi erilaisten proteiinituotteiden suhteen. Mutta arvaatteko mitä! Olin ensimmäisen lusikallisen jälkeen jo aivan haltioissani — ihan huippuhyvää!

Lohilo sai samanlaisen vastaanoton myös avopuolisoltani, joka ei yleensä tykkää mistään tällaisistä. Hän pyöritteli vain Lohilon jätskipurkkia käsissään ja ihmetteli sen makroja. Makrot ovat meinaan verrattavissa enemmän maustettuun raejuustoon kuin jäätelöön. Tämä siis tarkoittaa sitä, että Lohilo-jäätelössä paljon enemmän proteiinia (n. 22 g/pkt) ja vähemmän sokeria ja rasvaa kuin normaalissa jätskissä. Tätä voi siis syödä hyvällä omalla tunnolla esimerkiksi rahkan ja pähkinöitä sisältävän välipalan tilalla. Tästä ei voi olla tykkäämättä eli täältä lähtee suuret suosittelut koko taloudelta! 😀

Eka maistamani maku oli Cinnamon Bun ja toinen Chocolate Peanut Crunch. Molemmat ihan törkeän herkullisia. Ne ovat suosikkejani Banana Split Chocolate Swirlin lisäksi. Näiden lisäksi mauista löytyy Double Chocolate, Salted Caramel ja Caramel Chocolate Swirl sekä Cookie Dough. Lohilo-jäätelöpaketissa on 350 ml (175 g) jäätelöä ja hintaa sille kertyy n. 3,99 €. Kohtuuhintainen tuote vielä kaiken lisäksi. Lohiloa löytää ainakin suurimmista K-Marketeista, Prismoista ja Stockmannilta. Turusta Kupittaan Citymarketista löytyy kaikki maut 😉 Käy katsomassa koko listaus Lohilon Facebook-sivulta.

Jos sä haluat myös päästä maistamaan Lohiloa, käy myös osallistumassa mun Instagram-tililläni olevaan kilpailuun, josta kaksi voi voittaa itselleen Lohilo-tuotepaketin! Kilpailuun osallistut tykkäämällä sekä mun (@jadeyolanda), että Lohilon (@lohilosuomi) insta-tileistä ja kommentoimalla profiilissani olevaan jäätelö-kuvaan. Jee! Voittajat valitaan torstaina 8.6 klo 20. Voittajille ilmoitetaan Instagramissa. Nyt hophop osallistumaan!

Seuraa blogia Facebookissa, InstagramissaBloglovinissa tai Blogit.fissä.

Vastaa

css.php