Ota yhteyttä


Yhteistyöt ja kysymykset

Haluatko tehdä kanssani yhteistyötä? Teen mielelläni yhteistyötä blogini aihepiiriin sopivien yritysten kanssa. Ota rohkeasti yhteyttä vaikka mailitse tai alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

Blogialustat ja -konsultointi

Bloggaaminen on jatkuvasti yhä suositumpaa ja se ammattimaistuu koko ajan. Bloggaajat keskittyvät ammattimaisten kuvien lisäksi hyvään sisältöön, mutta unohtavat usein kuinka tärkeää olisi, että kokonaisuuden kannalta myös blogialusta olisi yhtä laadukas kuin sinne tuotettu sisältö. Monet ovat jämähtäneet vanhoihin ulkoasuihin, vaikka design ja käytettävyys on mennyt muutamassa vuodessa todella paljon eteenpäin. Esimerkiksi mobiilia käytetään selailuun jo enemmän kuin pöytäkoneita ja tämä aiheittaa tietynlaisia tarpeita blogin ulkoasun muokkautuvuudelle sekä asiakaskokemukselle.

Työskentelen ammatikseni verkkosivujen, verkkokauppojen ja blogien parissa, ja tarjoantaani kuuluvat asiakkaan toiveet täyttävät nykyaikaiset, tyylikkäät blogialustat. Teen töitä niin ammattilaisbloggaajien kuin aloittelijoiden kanssa, joten ota rohkeasti yhteyttä jos haluat uusia blogisi ulkonäön ja käytettävyyden nykyaikaan.

Tarjoan myös ilmaista blogikonsultointia WordPress-pohjaisten blogien kehittämiseen. Lähetä siis minulle blogisi osoite, niin kerron sinulle ajatuksiani blogisi kehittämismahdollisuuksista. Viestittäminen ei luonnollisestikaan sitouta sinua mihinkään.

Kaupalliset yhteistyöt blogiin/someen: contact@jadeyolanda.fi


css.php