Mulla alkoi tänään elämäni ensimmäinen täyspitkä palkallinen kesäloma, aika siistiä! Tämä taitaa olla sitten yksi niistä aikuisuuden virstanpylväistä. Ensimmäinen virstanpylväs oli ammattiin valmistuminen ja toinen oli vakituisen työpaikan saaminen. Tämä kolmas virstanpylväs istuukin sitten hyvin samaan teemaan. Neljäs virstanpylväs olisikin varmaan sitten oma asunto, mutta kaikki aikanaan. Ainakin vuoden verran olisi tarkoitus asua vielä tässä samassa asunnossa, jossa olemme viihtyneet seitsemän vuoden ajan.

Monet ovat kyselleet mitä aion lomalla puuhailla ja olenkin siihen vastaillut etten varmaan mitään erikoista. Mutta nyt kun hieman tarkemmin ajattelen, onhan mulla tässä paljon kaikenlaista puuhaa mietittynä. Tänään alkaa Ruisrock ja ensi viikolla ajattelin käydä Raaseporissa tätiä moikkaamassa sekä loppuviikolla käyn valmentajaa tapaamassa Tampereella. Kuun vaihteessa olisi tarkoitus lähteä kesän toiselle mökkireissulle Itä-Suomeen ja ehkä saatan tunkea johonkin väliin muutaman päivän reissun Pariisissa. Olen myös luvannut tehdä 13-vuotiaan pikkuveljeni kanssa jotain kivaa yhdessä ja suunnitteilla olisi reissu Särkänniemeen tai Heurekaan. Tai ehkä jopa molempiin, ei tiedä. Mutta onhan tuossa jo valtavasti tekemistä!

Lomalla mulla on tavoitteena luonnollisestikin treenailla myös säännöllisesti, mutta myös rentoutua mahdollisimman paljon. Mielikuvituksissani makaan koko loman kyllästymiseen asti vain riippumatolla kuunnellen hyvää musiikkia ja äänikirjoja vuorotellen. Tosin riippumaton asentaminen tähän kerrostalokämpän luhtiparvekkeelle on hieman turhaa kun aurinko paistaa siihen päivässä noin puolentoista tunnin verran, mutta voipahan haaveilla.

Ostin muuten jokunen aika sitten nämä kuvissa näkyvät JBL:n Bluetooth-kuulokkeet ja voin todellakin suositella näitä. Lähtökohtana mulla oli kuulokkeille langattomuus, over-the-ear -malli ja hyvä-hinta-laatusuhde. Onneksi löysin nämä, sillä olin jo aivan totaalisen kyllästynyt käyttämään nappikuulokkeita. Niissä ne johdot ovat aina treenatessa tiellä ja ikinä ei tiedä mihin sen puhelimen tunkisi. Käsitreenissä sellaiset käsivarteen kiinnitettavat puhelinpussukat ovat aina tiellä ja jalkatreeneissä pienet juoksuvyöt häiritsevät. Nyt ei ole enää sitä ongelmaa kun puhelimen jäi jättää vaikka juomapullon viereen odottamaan sarjan ajaksi. Tykkäättekö te muuten käyttää enemmän nappikuulokkeita vai tällaisia sankakuulokkeita?

Seuraa blogia FacebookissaInstagramissaBloglovinissa tai Blogit.fissä.

Vastaa

css.php