Ihanaa juhannuksen jälkeistä aikaa! Mulla oli ajatuksissa kirjoittaa tämä postaus mökillä valmiiksi, mutta enhän mä siellä saanut mitään aikaiseksi. Jätin tarkoituksella läppärin kotiin ja ajattelin pärjääväni puhelimella. Ei sitä sitten tullut juurikaan käytettyä puhelinta kun oli niin paljon kaikkea muuta tekemistä ja samalla jäi postauskin kirjoittamatta.

Meitä lähti mökille Itä-Suomeen yhdeksän hengen vauhdikas porukka, joten ei siinä ehtinyt tulla yhtäkään tylsää hetkeä kun koko ajan oltiin joko valmistamassa ruokaa tai muuten puuhailemassa mökkiolympialaisten parissa. Käynnistymisvaikeuksia loman jälkeen -postauksessa mainitsin näistä mökkiolympialaisista ja siitä että en halua sijoittua penkkikisassa viimeiseksi. No arvatkaa vain, että olin taas viimeinen säälittävällä 52 kilolla. Kuinka ärsyttävää! Ensi vuonna penkkaan kyllä 70 kilolla. Kaikki lajit olivat muutenkin sellaisia, että olin niissä aivan sysisurkea ja sehän sapetti suuresti. Vihaan oikeasti olla huono jossain. Mua ei haittaa olla keskiverto jossain mitä en osaa, mutta sitten kun en yhtään hallitse sitä ollenkaan,  mua saattaa oikeasti ärsyttää se tosi paljon 😀 Onneksi tulin sentään Dartsissa toiseksi.

Tämä maanantaiaamu meinasi lähteä viikonlopun jäljiltä hieman tahmeasti käyntiin, mutta sain kuin sainkin raahattua itseni salille. Ensin mietin, että olenko liian väsynyt treenaamaan, mutta treenistä tulikin todella hyvä! Syötiin mökillä erittäin hyvin ja se selvästi antoi energiaa. Treenasin poikkeuksellisesti sumomaastavetoja ja sen tekniikkaa yhdeksän sarjan verran, kun sain kerrankin jonkun katsomaan treenejäni. Olen muutenkin ihastunut tällä hetkellä voimailuun, sillä siinä on uudenlaista haastetta kropalle. Mistään voimailuun liitettävistä romuraudoista ei mun voimillani voida edes puhua, mutta uudenlaiset liikkeet ja nousevat voimatasot pitävät mielenkiintoa erityisen hyvin yllä. Vaikka lajissani kilpaillaan kropan estetiikalla, koen, että on mielekkäämpää tavoitella kasvavia voimatasoja, jotka sitten vuorostaan edistävät lihaskasvua. Lajin kannalta oikeisiin paikkoihin tietysti. En aikaisemmin ole ollut niin kiinnostunut voimatasoistani, mutta nyt olen vihdoin ymmärtänyt selkeän syy-seuraus -yhteyden voiman ja lihasten kasvatuksen suhteen. Tästä esimerkkinä eräs lähipiirini painonnostoa harrasvava nainen, joka on puolessa vuodessa saanut lihasta todella nätisti ihan vain voimaa tekemällä. Alkaa väkisinkin kiinnostaa voimatreeni kun on nähnyt niin vaikuttavia tuloksia vierestä 😉 Vahvaa viikonalkua!

Seuraa blogia Facebookissa, InstagramissaBloglovinissa tai Blogit.fissä.

Vastaa

css.php