Niin se neljän viikon kesäloma vaan loppui äkisti. Ehtihän siinä rauhoittua hyvin, mutta onko väärin sanoa, että mulla ei ollut yhtään ikävä töihin? Tulee jopa vähän syyllinen olo, kun näin tokaisee. Yleensä sitä kun kuulee sanottavan, että porukka rupeaa jossain välissä jopa kaipaamaan työntekoa. Ja kolmen viikon kuluttua on niin rentoutunut, ja bah. Mä en ehtinyt kyllä kaipaamaan sekuntiakaan työntekoa, sillä mulla oli niin kivaa lomalla. Aikakaan ei kertaakaan käynyt turhan pitkäksi. Se vaan kului turhan nopeasti ja yhtäkkiä sitä istuttiin taas toimistossa päätteen takana. Ihan kuin loma olisi ollut vain yksi silmänräpäys. Tästä työhönpaluusta innostuneena (lue millä äänensävyllä haluat) keräsin itselleni lyhyen motivaatiolistan miksi arkeen palaaminen on aivan mahtavaa.

Rutiinien orja

Olen hieman rutiineiden orja. Tavallaan tykkään tehdä joka päivä samoja juttuja, mutta toisaalta jumiudun niihin myös helposti. Mulla on aamuisin esimerkiksi todella tiukat rutiinit, joista joustaminen on melkeinpä mahdotonta: ”ennen viisi vailla kahdeksaa täytyy olla meikannut ja puuro mikrossa”, ”viisi yli kahdeksan vaatteet päälle ja aamupala pöydässä”, ”varttia yli hampaat pestynä”, ”kakskymmentä yli kengät jalassa, että ehdin bussiin”… Minkäs sille sitten voi, että on luonut näin tiukan aikataulun, kun haluaa maksimoida unen pituuden 😀 Toisaalta kiroan omia rutiinejani, mutta toisaalta tietyt kaavat helpottavat arjen kulkua.

Treenit kunnolla käyntiin

En ollut aikonut pitää mitään varsinaista treenilomaa, mutta kun loukkasin selkäsi pari viikkoa sitten, olen treenien puolestakin joutunut vielä himmailemaan. Mistään vakavasta ei ole kyse, mutta odotan jo pääseväni kunnolla raudan pariin hikoilemaan. Tuntuu, että mulla jäi pahasti kesken voimatasojen kasvattaminen, joten jo senkin vuoksi odotan paluuta kunnon bodauksen pariin. Takaisin hyvään treenivireeseen pääseminen vie tietysti hetken, mutta sitten mua ei pysäytä mikään.

Välidieetti alkaa

Luitte oikein. Game is on! Ja tähän sellainen liekki-emoji. Olen niin innoissani. Olen aloitellut hiljalleen siistimällä ruokavaliota ja nyt odottelen vain seuraavia ohjeita koutsilta. Tarkoituksena olisi tiputella sellainen viitisen kiloa pois, jotta saadaan kuorittua parempi lähtökunto keväällä alkavaan kisadieettiin. Välidieetti tuo tietysti myös piristystä tämän hetkiseen peruspuurtamiseen. joka on sekin tavallaan ihan mukavaa, mutta mä jo odotan mun yhtä koutsin lupaamaa aerobista 😀 Aerobisiahan mulla ei ole ollut nyt yhtään ja se alkaa jo tuntumaan kropassa.

Lähestyvä lomamatka

Lomamatka jos jokin pitää motivaatiokäyrät korkealla. Matkat on jo buukattu ja tarkoituksena on lähteä käymään syyskuun lopussa Venetsiassa. Olen käynyt Venetsiassa useamman kertaa, sillä se on italialaisen isäpuoleni kotikaupunki, mutta syksyllä en ole ennen Venetsiaan matkustanut. Saa nähdä miten välidieetti ja italialainen ruoka sopivat yhteen 😉 Nonnan keittiöstä ei ole tunnestusti lähdetty maha muuten kuin äärimmilleen venytettynä.

Sellaista lyhyt motivaatio tulevalle syksylle. Kohta on treenipuolella kunnon paukutusta luvassa ja en malta jo odottaa sitä. Millainen loppukesä ja syksy teitä odottaa? Onko jotain tavoitteita treenirintamalla tai muuten?

Muista muuten seurailla blogia FacebookissaInstagramissaBloglovinissa tai Blogit.fissä.
Liity myös Youtube-kanavani tilaajaksi 😉

Vastaa

css.php