Mua taitaa vaivata orastava 25-vuoden kriisi, sillä olen paljon viime aikoina mietiskellyt paljon mitä haluan elämältäni, missä haluan olla viiden vuoden päästä ja mitkä asiat tekevät onnelliseksi juuri nyt. Onni kun ei ole mitään konkretiaa, vaan se on tunne siitä, että elämässä on kaikki hyvin juuri sillä hetkellä. Jos onni on tunne, niin tunteethan voi itse luoda tai ainakin niihin voi itse vaikuttaa. Eikö rationaalisesti ajateltuna oman onnensa voi sitten luoda itse keskittymällä esimerkiksi niihin asioihin, jotka tuottavat oikeasti hyvää oloa? Tätä vyyhtiä purkamalla on helppo lähteä tutkailemaan omia tuntemuksiaan ja löytää sitä kautta ne hetket elämästään, jolloin on onnellisimmillaan.

Mulle onnea ovat esimerkiksi sunnuntaipäivät. Sunnuntai on nykyään mun viikon lempipäivä, sillä teen silloin aina kaikkea sellaista, josta mulle tulee todella hyvä fiilis. Usein sunnuntait alkavat myöhäiselllä (ja nimenomaan rauhallisella) aamiaisella, jonka jälkeen olen nyt useana viikkona peräkkäin lähtenyt katsomaan kevään kilpailijoiden poseeraustreenejä kotisalilleni Gym2000:een. Musta on todella kiva seurata näiden kilpailijoiden kehittymistä jaa fiilistellä siinä samassa sitä dieettifiilistä.

Posetreenien jälkeen suuntaan lounaalle. Meillä on ollut jo vuosia tapana syödä sunnuntaisin  yhdessä perhelounas, jossa jaetaan aina viikon kuulumiset ja tulevan viikon suunnitelmat sekä kaikki mahdolliset elämänohjeet 😀 Ruokailun jälkeen suuntaamme avopuolisoni kanssa uimaan. Uimisesta on tullutkin meille sellainen rento yhteinen harrastus, jota molemmat odotamme koko viikon aina innoissamme. Siinä se sunnuntai sitten menikin. Sunnuntaihin sisältyy paljon minulle mukavaa tekemistä, mutta keksitkö tästä mikä tuossa sunnuntaipäivässä niin viehättää ja saa hymyn korviin? Ne on ne muut ihmiset, joiden lähellä on hyvä olla. Hakeutumalla tarkoituksenmukaisesti tilanteisiin, jotka tuovat minulle aidosti hyvää oloa, pystyn itse vaikuttamaan onnellisuuteni. Lopetetaan siis se sitten kun-ajattelu ja keskitytään tarkoituksella niihin hetkiin, jotka tuovat elämäämme iloa. Millaiset asiat tuovat sulle onnea?

Seuraa blogia Facebookissa, Instagramissa tai Bloglovinissa.

Vastaa

css.php