Käytiin Annen kanssa perjantaina juuri ennen Ruissin aloitteluita nappaamassa tämä kuva varastoon, sillä tämän piti olla mun lauantain festariasu. Perjantaista viisastuneena vaihdoinkin asun sitten kokonaan toiseen juuri ennen lähtöä. Tällainen vaaleanharmaa mekko olisi ollut vaan liian suuri uhka, sillä sain sotattua kunnolla tuon aikaisemman postauksen asunkin (postauksen löydät täältä). No saatiinpahan ainakin kivoja kuvia kesäisestä Turusta. Tuo Aurajoen alajuoksu on muuten kehittynyt jatkuvasti viihtyisämmäksi alueeksi. Muistan miten vielä viitisen vuotta sitten tuolla kyseisellä alueella ei ollut juurikaan muuta kuin nuo nosturit.

Mulla on nyt viikko kesälomaa takana ja olen ehtinyt tekemään sinä aikana vaikka mitä. Maanantaina kävin salitreenin jälkeen pitkästä aikaa kirjastossa lainaamassa muutamat kirjat. Mukaan tarttui pari oman alan opusta sekä Geroge Orwellin romaani Vuonna 1984. En keksinyt siltä istumalta muuta kirjaa kuin tämän klassikon, joten minulle saa ehdottaa lukulistalle seuraavaa opusta. Luin joskus paljonkin, mutta nyt en ole mukamas ehtinyt lukemaan, vaikka käytän varmasti täysin turhaa aikaa pelkästään jo somen päättömään selailuun. Noh, nyt siihen on tulossa muutos.

Pidin tiistaista keskiviikkoon muutaman päivän treenitauon ja lähdin lähdin käymään äitini ja pikkuveljeni kanssa tätini luona Raaseporissa. Tädilläni on siellä mukava pieni maatila, jossa asustaa kaikenlaisia eläimiä. Olen aivan älyttömän eläinrakas ja musta oli aivan ihanaa seurata muutaman päivän ajan maatilan arkea. Niin rentouttavaa. Tilalta löytyy eläimiä hevosista vuohiin, kanoista kalkkunoihin sekä lemmikkieläiminä kissoja ja koiria. Kaikkein viihdyttävintä taisi olla seurata muutaman päivän ikäisen kilin ensiaskeleita ulkomaailmassa. Siellä se hyppeli kivien ja kantojen päällä testaten omia rajojaan aivan kuten niissä älyttömän suloisissa fb:n videopätkissä konsanaan.

Olen nyt ollut tosiaan tuon viikon lomalla ja olen vieläkin jotenkin aivan uupunut. Olen nukkunut öisin 9-11 tuntia ja mahdolliset päikkärit päälle. Silti ei ole ollut virtaa muille jaettavaksi. Olen mietiskellyt, että olenkohan rullannut tuon kesän alun vain pyhällä voimalla eteenpäin vai miksi ihmeessä nyt kun hetkeksi pysähtyy, on tehot näin nollissa. Tuli näköjään kesäloma tarpeeseen vaikka pari viikkoa sitten viimeksi huutelin ettei tunnu missään.

Seuraa blogia FacebookissaInstagramissaBloglovinissa tai Blogit.fissä.

Vastaa

css.php