About Jade

Siistiä että löysit tiesi tänne! Jade-Yolanda on business-painotteinen lifestyleblogi. Olen blogannut vuodesta 2011 eri alustoilla, joista viimeisempänä Busy Being Bodylicious-blogilla Fitfashionilla kolmen vuoden ajan. Vaihdoin tarkoituksella blogin aihepiiriä, sillä mielestäni kaikki fitneksestä ja hyvinvoinnista on jo kirjoitettu, ja vaikka rakastakin liikuntaa, en koe, että minulla on sillä saralla enää mitään uutta tarjottavaa. Yritysmaailmassa useamman vuoden jo vaikuttaneena koen enemmänkin, että haluan jakaa omia ajatuksiani muille ja tällä tavoin mahdollisesti innostaa myös nuoria lähtemään IT-alalle. Toivon blogini herättävän ajatuksia, vuorovaikutteista keskustelua ja ennen kaikkea inspiroimaan lukijoitani kohti parempaa elämää!

Nimeäni kantavasta blogista tulet löytämään säännöllisesti ajatuksia yritysmaailmasta, design-ajattelusta sekä oman itsensä kehittämisestä. Tervetuloa seuraamaan!

Nopeat faktat:
Ikä: 26 vuotta
Ammatti: Web Designer / Palvelumuotoilija
Koulutustausta: Muotoilu (AMK)
Lemmikit: Sfinx-kissat Ludwig ja Lilian
Sijainti: Turku, Finland


PS. Jos et ehdi kommentoida postaustani, mutta silti pidit siitä, sait siitä hyviä ideoita tai mitä tahansa, klikkaathan postauksen lopussaolevaa sydäntä tykkäyksen merkiksi.

Terveisin,
Jade-Yolanda

Kaupalliset yhteistyöt blogiin/someen: contact@jadeyolanda.fi

 

css.php